OM OS

Claus Stadsbjerg Nybæk

Partner

30 års erfaring med service, ledelse og salg til alle industrier, offshore, marine, fødevare, undervisningsinstitutioner i Danmark, med fokus på vibrations måling og opretning. Claus er ansvarlig for alle former for kunde kontakt og salg. Når han ikke er hos kunder med salg, tilbud, kurser og lignede, er han at finde i hjemme i Kongerslev. CAT II certificeret.

Søren Uhre

Partner

Med mere end 20 års erfaring med primært service og reparationer på alt hvad der kan roterer, med en certificering som Kategori IV ISO Vibrations analyse, Søren finder vi oftest hos kunder i alle segmenter, med installation, opstart, fejlfinding og fejlretning med mere eller, opkobling til kundeanlæg fra adressen i Tjæreborg. Søren afholder naturligvis også kurser på vores produkter, Mobius Institute vibrationskurser og giver gerne en god pris på udstyr og service.

Claus Nielsen

Servicetekniker

Har været hos Uhre & Nybæk siden sommeren 2015. Claus finder vi  hos kunder som har brug for hjælp til alignment, balancering, vibrations måling, IT relaterede jobs, samt opgaver i forbindelse med montering og service på vores udstyr. Claus er ansvarlig tekniker for opgaverne med momentmåling på aksler.

Claus har en håndværksmæssig baggrund, og har stor erfaring med servicering af diverse maskiner i industrien. Claus er ISO kategori II vibration certificeret

Når Claus ikke er hos kunderne, er han at finde på kontoret eller værkstedet i Tjæreborg.

Mathias Møller Nielsen

Servicetekniker

Vores yngste medarbejder ansat april 18. Mathias har stor arrangement og interesse for branchen.

Mathias har en håndværksmæssig baggrund samt et par års salgserfaring indenfor vedvarende energi. Derudover er han Kategori II ISO Vibrations analyse certificeret.

Mathias vil primært være ude hos vore  kunder, som har brug for hjælp til balancering, vibrations målinger, alignment, samt montering og service af vores udstyr.

Når Mathias ikke er hos vore kunder, er han at finde på kontoret i Kongerslev eller på værkstedet i Tjæreborg.

Kasper Moslund Rødgaard

Servicetekniker

Vi er glade for at præsentere vores nye medarbejder ansat pr februar 2019.

Kasper er uddannet Elektrotekniker i 2009 og CAT II certificeret.

Han har bred erfaring med de fleste former for maskiner inden for industrien, hvor han har 10 års erfaring. Han har de sidste 5 år arbejdet som vedligeholdelsestekniker i større virksomhed, hvor han har stået for vibrationsprogrammet, arbejdet med målinger, analyser på maskiner som turbiner, gear Box, Elmotorer, blæser, pumper mm.

Kasper vil du finde ude blandt vore kunder, der har brug for hjælp til balancering, vibrationsmålinger, alignment, montering samt service af vores udstyr.

Kasper vil være i Tjæreborg når han ikke er ud hos kunder.

Bettina Led Grønbo

Administration/Bogholderi

Har været hos Uhre & Nybæk siden maj 2016, og fra 1. marts 2017 ansat på fuld tid. Hun fungerer som vores “blæksprutte”, hun navigerer inden for de mange og varierede opgaver der hører administrationen til.

Bettina er uddannet inden for bogholderi og administration og har mange års erfaring. Fysisk befinder hun sig på kontoret i Kongerslev.

Billede1
Sammen er vi Uhre & Nybæk ApS, hvor vi nu har fornøjelse af, at være forhandlere af de unikke instrumenter og løsninger til Danmark, Grønland, Færøerne og Island, produkterne kommer fra en af verdens førende leverandører til vedligeholdelses sektoren, Prüftechnik.

Vi uddanner og certificere vibrationsteknikere med materiale fra Mobius Institute. Reliability Management er også et koncept, som vi kan hjælpe med og har materiale til.

Vores nyeste serviceudbud er måling af torque og thrust på aksler med materiale fra Datum Electronics.

Vi er medlem af Achilles, sammenslutning af leverandører for at kvalitetssikre leverancer til Olie industrien i Norge og Danmark.

Vores mål er, at levere det produkt og den service som vores kunder ønsker og skal bruge, hverken mere eller mindre.

Vi kan dermed hjælpe til med at forlænge levetiden på den installerede maskinpark og delkomponenter, forhindre dyre og utilsigtede haverier og derved produktiviteten og forsyningspålidelighed for alle vores kunder.

Vi påtager os endda at holde øje med at det ”hele” kører som det skal, 24/7 året rundt, så kan I tage jer af resten.

om-os_billede (8)

Kontakt os

Lukket for kommentarer