Turbine opretning

Højere energi effektivitet ved hjælp af præcisions turbine opretning

På grund af det stadigt stigende energiforbrug og den begrænsede tilgang til fossile brændstoffer, har en effektiv udnyttelse af vores energiressourcer blive afgørende for en bæredygtig energiproduktion. Måleteknologi fra PRÜFTECHNIK har en afgørende rolle at spille, da det bidrager til en effektiv drift af turbinerne

Både produktivitet og problemfri drift af en turbine, afhænger af højpræcision måling af de indbyggede komponenter. Alle måleopgaver kan udføres på et minimum af tid og med eminente resultater ved brug af de gennemprøvede måleinstrumenter fra PRÜFTECHNIK. Kortere tid til installation og service betyder reduceret udetid, til dage i stedet for flere uger.

PRÜFTECHNIK tilbyder også omfattende måleinstrumenter til vibrationsanalyse og balancering af turbine enheder.

 

Mere information:

Service

Kontakt os

turbine

Turbine opretning med PRÜFTECHNIK

Virkningsgraden i en dampturbine afhænger af høj præcisions opretning af vingens støtter, akseltætninger, lejer og olieringe. Virkningsgraden i en gasturbine afhænger af højpræcisions opretningen af komponenterne, forbrændingskammeret og expander, turbineblade, akseltætninger, olie ringe og lejer skal oprettes præcist.

CENTRALIGN ULTRA

laseropretningsudstyret fra PRÜFTECHNIK Alignment Systems, er specielt udviklet til opmåling af opretningen af en turbines komponenter og har været i brug verden over i årevis.

Traditionelle metoder til måling af opretning i en vandkraftsturbine, er meget tidskrævende. ROTALIGN Ultra Hydropower er specielt designet til vandkrafts turbiner, angiver alle vigtige parametre for opretningen på kort tid.

Produkt oversigt

centralign-ultra

rotalign-ultra-hydropowerr

inclineo

CENTRALIGN ULTRA EXPERT

ROTALIGN ULTRA

HYDROPOWER

INCLINIO

Elektronisk højpræcision inkliniometer

Beslag

Shims

BESLAG

Hurtig og stabil montering af måle komponenter på forskellige aksel typer

SHIMS

En bred vifte af shims til opretning af maskiner i alle situationer

Vores services

Turbine opretning

Service Vores serviceafdeling tilbyder opretning på alle typer anlæg med fokus på høj kvalitet og præcise korrektioner Kontakt os for yderligere informationer

Uddannelse og kurser

Vores seminarer er meget populære som træning og udvidelse af kompetencer. Vi bibringer ekspert viden sammen med brugbare tips og tricks baseret på vores erfaringer.

 

Lukket for kommentarer